02-01-2012

Uge 1 - 2012

Har du lavet nogle store planer for 2012?


Måske vil du være mere succesfuld, tabe dig 20kg., finde den perfekte partner, træne mere, etc. etc.  Jeg kan næsten se dig sidde med listen - og det er helt fint. 

Det er super med en masse store planer i livet - og super at vi sætter os selv store mål - men hvad med de små ting?
 
Det er jo egentlig dem der gør dig lykkelig. Det er det der sker hver dag livet igennem det handler om. Livet leves jo hver dag, og hvis vi kun kan være lykkelige når der sker noget stort, så bliver det jo lidt tyndt.
 
Hvad med at tilføje et enkelt mål mere til din nytårsliste...

 

At have det sjovere...
 
Helt enkelt.
 
Hvis du gerne vil ændre dit liv til det bedre, så er det ultravigtigt at du er positiv og har det sjovt hver dag - uanset hvilken situation du er i. Det at have det sjovt er en helt essentiel ingrediens i det at have et godt liv. 

Vi tænker ofte at hvis jeg bare lige får det, opnår det, og hvis de andre bare ville være sådan og sådan SÅ bliver jeg lykkelig.

Næhhh - it aint gonna happen.....

Det hele starter med dig selv. Du har 100 % ansvaret for din lykke og den kan IKKE komme af ydre ting.

Hvis du ER positiv, HAR det sjovt, ER mere kreativ og så videre så kommer de andre ting du gerne vil have i livet - Ikke af sig selv, for du skal jo gøre noget - men de kommer lettere. Elsk dit liv - og alt det indeholder.
Du skal synge, danse, løbe, lege - gøre hvad der nu stimulerer din fantasi. Være lykkelig på lige netop din måde. Lige meget hvad der rammer dig i livet. 
 
Prøv at se denne skønne video med Leon Gieco fra Argentina. Den hedder Hoy Bailaré (I dag vil jeg danse) og den handler om at have det sjovt - uanset hvilke omstændigheder du kommer ud for. Måske er dit spanske lidt rustent, men nyd den skønne musik og se de dejlige billeder.
 

Rigtig godt nytår til dig - og ønsket om et helt fantastisk sjovt 2012.