20-08-2012

Uge 34 - DIT LIVS SPIL: Hvilken medalje får du af dig selv: GULD-SØLV-BRONZE

ER DU DEN STORSLÅEDE ....

Der er nu gået lidt tid siden Olympiaden stoppede  - her er reflektioner omkring "TID":OLYMPIADENS SPIL: Du får kun denne chance ÉN gang.
Uanset hvilken disciplin du deltager i, så får du/holdet - et vist antal minutter til at skabe målet i. ALLE er HELT oppe på dupperne - både deltagere og tusindvis af tilskuere: Det er NU det GÆLDER... NU ELLER ALDRIG. SUPER KONCENTRATION - alle er helt bevidst om den afmålte tid - og den skal udnyttes mest muligt: Minutterne tæller - sekunderne tæller. Og når så tiden er brugt - så har vi resultaterne: VINDERNE: Guld - sølv - eller bronze medaljer. Taberne: ingen medalje. "Kampen er slut" - og den kan ikke gøres om. Du fik kun chancen denne ENE GANG. "JEG var LIGE VED at få medalje".. tæller ikke !

 

 

I sportens verden afgøres succes i sekunder 
ved eftertanke kan det egentlig godt undre
- at i selve livet tages de bare for "givet".DIT LIVS SPIL: Du får kun denne chance ÉN GANG.
Hver morgen får du udleveret 1440 minutter - og det er den tid, du får til at skabe de mål, du sætter dig i dit liv på denne dag. Hvordan er det lige med dem? Er DU bevidst om din afmålte tid? Tæller sekunderne - minutterne - timerne i din daglige dag? Er du bevidst om at "lige ved" tæller ikke i livet? Skaber du bevidst din højeste livskvalitet? ELLER....

"JEG var LIGE VED - at være glad" ...tæller ikke!
"JEG var LIGE VED - at gøre det jeg så længe har udskudt"... tæller ikke!
"JEG var LIGE VED - at være et menneske i KÆR - LIGHED"... tæller ikke!
"JEG var LIGE VED - at være lykkelig"... tæller ikke!
VÆLG AT VÆRE VINDEREN HVER GANG... DET tæller i livet.  
Vær helt bevidst om at du får ALDRIG de samme 1440 minutters chance igen. De er Uerstattelige! Derfor: KOM PÅ BANEN... op på dupperne - træf beslutning om de mål du vil skabe og så vær handlingens menneske: " HOLD TANKEN MOD MÅLET "DOITNOW". Beslutning uden handling er værdiløs. Brug TIDEN -  dit livs Uerstattelige råmateriale. Vel er der ikke 60 - 70.000 tilskuere til dine præstationer men der er den vigtigste tilskuer i dit liv: DIG SELV. OG - den eneste "modstander" der er på banen - er også DIG SELV. VIND HVER GANG:  Du er en VINDER  - når du vinder over dig selv.
Det gør du ved at være i HANDLING med at skabe de mål du har sat dig i dit liv. Uanset resultatet af "dagens spil" - så vinder du altid, når du er på banen: "ERFARINGER".. du bliver bedre og bedre day by day. OG netop disse energier kan bringe dig videre til skabelsen af dine mål i livet. Hvis du møder modgang så husk at "MODGANG = MULIGHEDER". Og det super gode ved "dit livets spil" er: Du får 1440 NYE MINUTTERS MULIGHED næste dag.. så længe du lever. Men PAS PÅ: Lad ikke den viden være en "Morfeus pude" - men en "MOTIVATIONS PUDE" til HANDLING:"DOITNOW"! Så når dagen er gået så spørg dig selv:

ER DU DEN STORSLÅEDE MEDALJE VINDER DENNE DAG I DIT LIVS SPIL?

Hvilken medalje får du af dig selv: GULD-SØLV-BRONZE ... eller ingen ting?

Kilde : http://www.doitnow.dk