02-12-2012

Uge 49 - Få ord der kan gøre en kæmpe forskel

Dette indlæg bliver ganske kort. Jeg har en lille video til dig, som jeg håber kan få stor indflydelse på dig. Det har den ihvertfald haft på mig. Jeg har efterhånden set den en hel del gange, og jeg synes både historien er rørende og sætter gode tanker igang.

Filmen viser hvor stor forskel det kan gøre, at man skriver og leverer sit budskab på den helt rigtige måde. Men se filmen nu:
Hvad kan du så bruge det til?

Oplever du nogle gange, at det kan være vanskeligt at få folk til at gøre de ting du gerne vil have? F.eks. at få folk til at melde sig til dine arrangementer eller andet? Ting du selv er meget begejstret for og synes er helt uundgåeligt at folk vil melde sig til. Men der kommer bare ikke rigtig nogle tilmeldinger.


Så overvej lige engang, hvordan du leverer dit budskab. Der er ikke meget, der virker bedre, end hvis du kan påvirke folks følelser.


I ovenstående video bliver teksten ændret fra at være et BEHOV HAN HAR, til at være noget der påvirker folks følelser. Det kan du også bruge når du skal have folk til at melde sig til de lidt kedeligere opgaver i foreningen. Istedet for at fokusere på dit behov for hjælpen, så fokuser på, hvilken forskel det vil gøre at få opgaven udført. Gør man det rigtigt, vil man ofte kunne få udført selv de mest forhadte opgaver.Det var egentlig bare det jeg ville idag. Sætte nogle tanker igang, så du næste gang, du skal “overtale” nogle til at deltage eller melde sig til noget, overvejer hvordan du kan påvirke folks følelser, istedet for at fokusere på DINE behov udelukkende

KIlde : http://www.aktivfundraising.dk/fa-ord-der-kan-gore-en-kaempe-forskel/