29-06-2012

Uge 27 - Bliv klar til sommerferie

Sommerferien står for døren... Hvordan lukker du ned og hvordan sender du medarbejderne godt afsted på ferie. Lederweb har samlet de bedste råd og artikler om ledelse til en god sommerferie.

 

 

Af Viki Kofoed, Lederweb

10 råd til at lukke rigtigt ned og slappe af i ferien


De fleste har utroligt travlt op til ferien. Med at få holdt de sidste møder og lavet de opgaver, der ikke kan vente. I stedet kan det betale sig at forberede og planlægge, så man får afsluttet det første halve år med overblik, ro og kan gå på ferie med overskud.

Læs mere

Ryd skrivebordet inden du smutter på ferie


Inden du smutter på ferie, kan det betale sig at bruge et par timer på at få styr på bunkerne. Så er det nemmere at komme tilbage efter ferien. Få fem gode råd til, hvordan du får styr på bunkerne.

Læs mere

Ødelæg ikke dine medarbejderes ferieglæde


Ferieperioden er oplagt til at tænke lidt over, hvordan du som leder sikrer, at ferietiden ikke bare bliver et forbigående irritationsmoment, men rent faktisk bliver en tid, som styrker din organisations energi og performance. Få 5 konkrete tips til dig som leder, så du kan sikre, at I får det optimale ud af sommerferien.

Læs mere

Rust dine medarbejdere til dit fravær


Hvad enten det er sommerferie eller kursus, som holder dig væk fra arbejdspladsen, kræver det forberedelse. Få 5 råd om, hvordan du ruster dine medarbejdere til dit fravær

Læs mere

 

BONUSTIP:


Fra ekspert i arbejdsglæde, Alexander Kjerulf, får du her et sidste bonustips til ferien:
Når du selv skal på ferie, så skal du selvfølgelig have en autosvar på din email. Men i stedet for den sædvanlige kedelige

“Jeg er ikke på kontoret, jeg er tilbage den 15. august. Kontakt evt. jens.jensen@firma.dk”, hvad så med at lave en mere levende udgave?

Jeg skrev engang til personalechefen i en stor dansk virksomhed og fik dette autosvar tilbage:

“Tak for din mail, men jeg er på ferie frem til den 22. juli. Hvis det haster, kan du kontakte en af mine knaldhamrende dygtige kolleger. Mvh. Stig, Personalehøvding.”

 God sommer