21-09-2014

Uge 39 2014 : Hellere fortryde det, du gjorde, end ærgre dig over, at du aldrig tog springet.

Har du nogensinde stået over for et stort valg og tænkt: "Men jeg føler mig slet ikke parat"? I så fald - velkommen i klubben!

 

 

 

Måske står du over for en forfremmelse, et nyt job, en uddannelse eller en stor opgave, hvor du tænker: "Potentialet er helt vildt stort, men hvad nu, hvis det er det forkerte valg?"

 

Ikke alle beslutninger, vi træffer i livet, ligger som sten i maven. Nogle beslutninger kan også føles som at stå ved kanten af 10-meter-vippen, hvor du slet ikke er sikker. Du kigger 10 meter ned til vandet og de 4 ekstra bonusmeter ned til bassinets bund. Hjertet banker, for du er slet ikke parat til at dø. I mellemtiden er køen bag dig blevet for lang til, at du kan vende om, så nu er der kun én vej: Spring ud i det uvisse.

Forsigtigt læner du dig frem, og mærker dit tyngdepunkts "point of no return". Så tænker du "shiiiiiiiiiiit" og hopper. På samme måde er det med andre beslutninger: Nogle gange kræver det, at man bare siger "shiiiiiiiiiiit" og hopper.

Kan du mærke, at du har lyst, så lad være med at vente på følelsen af 100 % sikkerhed. Du risikerer at blive klar for sent.

 

Hellere fortryde det, du gjorde, end ærgre dig over, at du aldrig tog springet.

 

Går det galt, kan du altid gøre det om. Alle har truffet forkerte beslutninger. Du vil aldrig blive bebrejdet en forkert beslutning. Du vil blive bebrejdet, hvis du bliver ved med at træffe de samme forkerte beslutninger, fordi du er bange for at ændre kurs.

 

Du kan altid gøre en beslutning om - undtagen med børn. Heldigvis har naturen her indbygget sin egen kærlighedsgaranti: Du vil elske dem - uanset hvem du får dem med. :-)

Kilde : © 2001-2008 MartinErichsen.dk